fing Napisano 13 Października 2018 Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Cześć jestem tu nowy i potrzebuję pomocy. Muszę zakupić jakiś niedrogi kompresor do pompowania koła do wózka inwalidzkiego, ręczna i nożna pompka nie wchodzi w grę. Mieszkam sam i jestem niepełnosprawny ruchowo, nie mam nikogo kto by mi napompował koło i w związku z tym muszę kupić kompresor. Trafiłem na taki https://www.hurt.com.pl/profesjonalny-kompresor-samochodowy-12v-230v-carmotion-p16423.html#tabName=tabCommon Czy ma ktoś doświadczenie z takimi tanimi sprzętami, czy napompuje mi koło do 4 barów? Wiem, że z opisu wynika, że nawet do 10 ale coś nie chce mi się wierzyć. Może ktoś poleci jakiś inny. Na Allegro nawet widziałem za 70zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 13 Października 2018 Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Moim zdaniem w zupełności wystarczy taki. Dodam, że baltrade to solidny sklep, i gdyby cokolwiek było nie tak, to nie będziesz miał problemów z gwarancją czy zwrotem. Szukając najtańszej oferty moim zdaniem powinieneś uwzględniać w cenie także renomę sprzedawcy i czas jego istnienia na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fing Napisano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Do takich tanich pompek podchodzę sceptycznie a to ze względu na ich trwałość. Zwróć uwagę czy mechanizm (zębatki) plastikowe czy metalowe, ciśnienie do jakiego dobija (tanie grzeją się gdyż nie są w stanie napompować wyższego ciśnienia), czas jaki będzie pompowała do wymaganego ciśnienia> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fing Napisano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Dzięki, rozumiem ale nie mam wyjścia muszę tani kupić. Jest 2 letnia gwarancja więc jakby co to przez ten okres jestem zabezpieczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Mam taki jak na aukcji i jestem zadowolony, mam swoje 2 rowery, rower brata, mamy, używam także do samochodu. Ma kilka lat i służy dobrze. https://allegro.pl/mocny-metalowy-kompresor-samochodowy-do-opon-kol-i6272991267.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fing Napisano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Zasilany z gniazda zapalniczki a ja potrzebują z gniazdka 230. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.