Skocz do zawartości

[Kompresor] Pomoc w wyborze

fing

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć jestem tu nowy i potrzebuję pomocy. Muszę zakupić jakiś niedrogi kompresor do pompowania koła do wózka inwalidzkiego, ręczna i nożna pompka nie wchodzi w grę. Mieszkam sam i jestem niepełnosprawny ruchowo, nie mam nikogo kto by mi napompował koło i w związku z tym muszę kupić kompresor. Trafiłem na taki https://www.hurt.com.pl/profesjonalny-kompresor-samochodowy-12v-230v-carmotion-p16423.html#tabName=tabCommon Czy ma ktoś doświadczenie z takimi tanimi sprzętami, czy napompuje mi koło do 4 barów? Wiem, że z opisu wynika, że nawet do 10 ale coś nie chce mi się wierzyć. Może ktoś poleci jakiś inny. Na Allegro nawet widziałem za 70zł.

Napisano

Moim zdaniem w zupełności wystarczy taki. Dodam, że baltrade to solidny sklep, i gdyby cokolwiek było nie tak, to nie będziesz miał problemów z gwarancją czy zwrotem.

Szukając najtańszej oferty moim zdaniem powinieneś uwzględniać w cenie także renomę sprzedawcy i czas jego istnienia na rynku.

Napisano

Do takich tanich pompek podchodzę sceptycznie a to ze względu na ich trwałość. Zwróć uwagę czy mechanizm (zębatki) plastikowe czy metalowe, ciśnienie do jakiego dobija (tanie grzeją się gdyż nie są w stanie napompować wyższego ciśnienia), czas jaki będzie pompowała do wymaganego ciśnienia>

Napisano

Dzięki, rozumiem ale nie mam wyjścia muszę tani kupić. Jest 2 letnia gwarancja więc jakby co to przez ten okres jestem zabezpieczony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...