anonimowyanonimek Napisano 12 Października 2018 Udostępnij Napisano 12 Października 2018 chciałbym kupić pierwszego 29era i nie wiem na co się zdecydować, bo w sumie to nie znam się na rowerach chciałbym rower który dobrze by sobie radził na zwykłej jeździe, czasem las, pod górkę (nie żadne tricki, może czasem skok na krawężnik xD) i nie wiem w sumie co wybrać, mam ok. 185cm wzrostu. patrzałem za krossami, np. level 4.0-5.0 ale wolę się zapytać was, dokładniej chodzi o: rower 29er przystosowany do jazdy po terenie jak i na chodnikach/ulicy tak około do 2,500 złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SerQ Napisano 11 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Nie wiem czy aktualne, ale popatrz na rower Romet Mustang. Amortyzator powietrzny Raidon, osprzęt Alivio/Deore, hamulce hydrauliczne Shimano. Godny uwagi w tym budżecie model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi