Thomass13 Napisano 16 Października 2018 Napisano 16 Października 2018 Mam 2typy accenta. Nie wiem jak z siodelkami ale kierownicę i sztycę dobrze wspominam. Oba siodełka mają dziurę która chce mieć więc muszę pomierzyć stare siodełko i jedno wybiorę jak nie spasuje się odda
Mod Team michuuu Napisano 17 Października 2018 Mod Team Napisano 17 Października 2018 7 godzin temu, Thomass13 napisał: Oba siodełka mają dziurę która chce mieć Co do dziury. Zrezygnowałem na rzecz kanału. Zimą z dziurą jest zbyt przewiewnie. Kanał też pełni taką samą rolę jak dziura, kwestia wielkości/głębokości.
Thomass13 Napisano 17 Października 2018 Napisano 17 Października 2018 Powiem wam ciężki wybór mi się teraz robi. W zimie nie planuje jeździć przesiadam się na stacjonarny. Podobno zł dziurą lepiej. I jeszcze jedno czy polować na siodełko żelowe bardziej bo będzie lepszy komfort. Cały czas się zastanawiam nad sell Italia z Decathlonu jest takie za 199 zł
Chociemir Napisano 17 Października 2018 Napisano 17 Października 2018 Stosunkowo uniwersalne czyli wygodne dla wielu tyłków jest San Marco Aspide Supercomfort z dziurą. Waga 200 gramów. Można od czasu do czasu kupić -oczywiście piszę o oryginale- w cenie dużo niższej niż regularna na allegro.
maczet190399 Napisano 17 Października 2018 Napisano 17 Października 2018 W dniu 16.10.2018 o 09:01, TjakTomek napisał: Koniec końców po przeanalizowaniu tematu zamówiłem WTB Rocket Sport 130, celowo wersję najtańszą ze standardową pianką oraz najwęższą (niewielka odłegłość pomiędzy kościami kulszowymi). Miej tylko świadomość że jest wyczywalna różnica w wersjach COMP, SPORT czy PRO w wypełnieniu a nie tylko cenie i wykończeniu
Thomass13 Napisano 17 Października 2018 Napisano 17 Października 2018 W sumie jestem w stanie dac 300 - 350 za siodełko a w tej cenie widzę że jest wybór juz. Ale te siodełko sam Marino świetnie wyglada dziekuje za naprowadzenie mnie.
TjakTomek Napisano 17 Października 2018 Autor Napisano 17 Października 2018 Godzinę temu, maczet190399 napisał: Miej tylko świadomość że jest wyczywalna różnica w wersjach COMP, SPORT czy PRO w wypełnieniu a nie tylko cenie i wykończeniu Między Sport a Comp i Race nie ma. Między Sport a Pro czy Team jest - ponoć wypełnienie DNA jest mniej miękkie.
Thomass13 Napisano 17 Października 2018 Napisano 17 Października 2018 Teraz, TjakTomek napisał: Między Sport a Comp i Race nie ma. Między Sport a Pro czy Team jest - ponoć wypełnienie DNA jest mniej miękkie. A jesli chodzi o wypełnienie to ktora wersja ma mniej twarde siedzisko? Która jest mieksza?
TjakTomek Napisano 17 Października 2018 Autor Napisano 17 Października 2018 Te ze zwykłą pianką czyli Sport, Comp i Race.
TjakTomek Napisano 12 Listopada 2018 Autor Napisano 12 Listopada 2018 Mogę polecić to siodełko osobom z wąsko rozstawionymi kośćmi kulszowymi. Bez pampersa jeździłem na nim bez szkody dla tyłka 1,5h, z wkładką najczęściej około 3h (oczywiście nie cały czas siedząc) - jest super, samo siodełko też odrobinę amortyzuje. Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.