ToMaSh_ŁdZ Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam, Ten film nie jest glownie o tematyce rowerowej, znajdziecie tu wszystkiego po trochu... http://s004.wyslijto.pl/index.php?file_id=...6&act=&gk=cisco POZDRAWIAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Dla tych co to im sie nie chce sciagac daje linka do youtube... http://www.youtube.com/watch?v=YVsbTmg-uV8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Bo jest głównie o motorach a rowerki pojawiają sie sporadycznie . Przykro mi, nie spodobał mi się wogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Ok, kazdy ma swoje zdanie... Jak tak wam sie nie podoba to mozecie usunac temat :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 w sumie nawet nawet tylko faktycznie mogło by być WIĘCEJ o rowerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Podobało by się jak było by więcej o rowerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axolotl Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 A mnie sie podobal, kocham scigacze i wlasnie trafiles w moj gust Tylko slabe te maszynki chyba Pozdro @ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Slabe ?? Hmm... Dwie CBRki 600cm3(scigacze), dwie DRki 350cm3 (enduro) i jedno Suzuki Bandit z zebatka taka, ze nie mozna ruszac na jedynce bo od razu zaliczysz plecy... Wsiadz chociazby na te 350cm3 to pogadamy, czy sa slabe jak zejdziesz z nich z trzesacymi sie rekami i bladym wyrazem twarzy... Fakt, byly tam dwa slabe sprzety, czyli Aprilia RS 125 i PocketBike... Wiec to chyba Ci o to chodzilo Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Całkiem, całkiem... my z kumplami odwalamy podobne akcje ale na 125( )... Jeszcze rok dwa i może się wybierzemy do Bielawy na SFF (trochę się rozmarzyłem) Ale ogólnie filmik spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ja planuje wystartowac w Bielawie, ale to dopiero za jakies dwa lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ooo a na czym jeździsz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Aktualnie jezdze CBR 600cm3, jest kilka ujec ze mna w filmie... http://www.bikepics.com/pictures/517441/ http://www.bikepics.com/pictures/658855/ A od czerwca najprawdopodobniej przesiadam sie na to... http://moto.allegro.pl/item140914442_honda...900rr_igla.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Jak dla mnie całkiem fajnie to wygląda zarówno jedna i druga część filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 To widzę że nie oszczędzasz motocykla(wielkie crashpady/gmole)... A nie lepiej na litrowego fireblada?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ogolnie to bede mial dwa sprzety.. Aktualna CBRe zostawie do stuntu, a Fireblade-a bede uzywal jako normalny srodek transportu W tym modelu sie wlasnie zakochalem, ale zastanawiam sie jeszcze nad jakims KTMem w supermoto... W zime planuje zakup bmx-a i od nastepnego sezonu chce sie zaczac uczyc Flatland-u (chyba tak to sie pisze). Na tym filmiku moze tego nie widac, ale zrobilem stoppie na rowerze przy predkosci 100km/h (38sek filmu) i powiem wam, ze jak sie tyle leci rowerkiem to mozna sie troche przestraszyc... Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Taka prędkość to oczywiście przez trzymanie się tego DR?? hehe a jakie masz w tym rowerze opony, hamulce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 No oczywiscie, ze to zasluga trzymania sie DRki, ale sprobuj sobie zeby ktos Cie motocyklem/samochodem pociagnal do 100km/h to zobaczysz jaki to jest hardcore, hehe... A co do opon i hamulców to odkad kupilem ten rower to wymienilem tylko klocki i opone z tylu, przod jest nie ruszany... Przednia opona jest calkowicie lysa dzieki czemu za######iscie mozna latac na przednim kole Ale jakiej to jest firmy, jaki model i inne takie to nie mam pojecia bo mnie to tam nie interesuja takie rzeczy... Hehe Wejdz sobie na stronke Unibike-a i zobacz co oni tam wsadzaja do tych rowerow bo ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.