Skocz do zawartości

[film] Ew2

ToMaSh_ŁdZ

Rekomendowane odpowiedzi

Slabe ?? Hmm... Dwie CBRki 600cm3(scigacze), dwie DRki 350cm3 (enduro) i jedno Suzuki Bandit z zebatka taka, ze nie mozna ruszac na jedynce bo od razu zaliczysz plecy... Wsiadz chociazby na te 350cm3 to pogadamy, czy sa slabe jak zejdziesz z nich z trzesacymi sie rekami i bladym wyrazem twarzy... ;) Fakt, byly tam dwa slabe sprzety, czyli Aprilia RS 125 i PocketBike... Wiec to chyba Ci o to chodzilo :)

Pozdrawiam...

Ogolnie to bede mial dwa sprzety.. Aktualna CBRe zostawie do stuntu, a Fireblade-a bede uzywal jako normalny srodek transportu :P W tym modelu sie wlasnie zakochalem, ale zastanawiam sie jeszcze nad jakims KTMem w supermoto... :D W zime planuje zakup bmx-a i od nastepnego sezonu chce sie zaczac uczyc Flatland-u (chyba tak to sie pisze). Na tym filmiku moze tego nie widac, ale zrobilem stoppie na rowerze przy predkosci 100km/h (38sek filmu) i powiem wam, ze jak sie tyle leci rowerkiem to mozna sie troche przestraszyc... Hehe :P

No oczywiscie, ze to zasluga trzymania sie DRki, ale sprobuj sobie zeby ktos Cie motocyklem/samochodem pociagnal do 100km/h to zobaczysz jaki to jest hardcore, hehe... :) A co do opon i hamulców to odkad kupilem ten rower to wymienilem tylko klocki i opone z tylu, przod jest nie ruszany... Przednia opona jest calkowicie lysa dzieki czemu za######iscie mozna latac na przednim kole :D Ale jakiej to jest firmy, jaki model i inne takie to nie mam pojecia bo mnie to tam nie interesuja takie rzeczy... Hehe :P Wejdz sobie na stronke Unibike-a i zobacz co oni tam wsadzaja do tych rowerow bo ja nie wiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...