sidudidu Napisano 10 Października 2018 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Witam. Jeżeli zły dział to od razu przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Poszukuję serwisu bądź dobrej duszyczki, która podejmie mi się kapitalnego remontu roweru szosowego. Chciałbym na pewno skończyć kompletować grupę (Shimano 600) brakuje mi kasety i trzpienia siodełka (chyba, że jakiś element przeoczyłem). Zależałoby mi na skompletowaniu, rozebraniu, odczyszczeniu, odmalowaniu itd. Ogólnie "nówka sztuka". Chciałem dokonać tego sam (rower jeździ xD) aczkolwiek praca (wyjazdy, 3-4 dni w domu co 5-6tyg.) spowodowała brutalne zderzenie z rzeczywistością w postaci braku czasu. Idzie zima więc trzeba by było co ruszyć temat. Najchętniej okolice Krk, aczkolwiek w dobie kurierów cała Polska też mi pasuje. Od razu proszę o darowanie sobie komentarzy o "bezsensowności przedsięwzięcia". Części zacząłem kupować jak jeszcze chodziłem do gimbazy, a nie ma co walczyć z marzeniami z dzieciństwa. Ewentualne zdjęcia mogę dorzucić po 5.11.2018 (zjazd). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Daj spis części, Plus foty I wtedy będzie wiadomo co się uda a co nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi