Imar Napisano 10 Października 2018 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Cześć. Mam do sprzedania obcinaczki Shimano TL-CT12. Byłem zmuszony kupić kolejne, zgubiłem wcześniejsze. Oczywiście jak to bywa po jakimś czasie znalazłem zagubione. Obcinaczki zrobiły dwa rowery, więc niewiele. Obcinaczka do linek i pancerzy TL-CT12 W zestawie igła do poprawy kształtu wewnętrznej wkładki pancerza Wbudowany zaciskacz końcówki linki Chromowany korpus stalowy zapewniający sztywność i trwałość Ergonomiczny uchwyt Zdjęcia: https://www.olx.pl/oferta/obcinaczki-do-linek-pancerzy-tl-ct12-CID767-IDx0vVz.html Cena: 100 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Sprzedane. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.