Gilbetos Napisano 10 Października 2018 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Czy jest duża różnica pomiędzy oboma wersjami? Bardziej zależałoby mi na większej pojemności, ale nie wiem jak przełoży się to na komfort jazdy. Którą wersje możecie mi doradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 10 Października 2018 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Ja mam jeszcze większy: Deuter Trans Alpine 24 i nie ma żadnego problemu, jest bardzo wygodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HurtLocker Napisano 10 Października 2018 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Ja mam 14 + 3 i to maly plecak, praktycznie go nie czuc w trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 10 Października 2018 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 12+3 starczy dla jednej osoby. Jednak gdy pojedziesz z dzieckiem lub żona to będzie brakowac miejsca. Do przemyślenia czy chcesz mieć zapas miejsca, czy lekkość na plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.