Voodka Napisano 9 Października 2018 Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Witam! Chciałbym się doradzić czy rowerek Orbea Alma H20 (wersja na rok 2017, tak jak w linku poniżej) wart jest 5k PLN?https://katalog.bikeworld.pl/2017/web/produkt/rowery/mtb_29er_hardtail/orbea/52243/alma_h20 Oczywiście sprzęt nowy, z gwarancją, od sprawdzonego sprzedawcy. Jutro jadę oglądać rowerek, przejechać się i spradzić czy w ogóle geometria mi pasuje, niemniej usłyszałem opinię, że rowery marki Orbea mają bardzo duży problem z "pływającym" tylnym kołem, dokładnie brzmiało to tak: "Problem mają z dobrym zapięciem kół w ramie i podobno pomimo sztywnych kół to i tak się bujają" Czy ktoś mógłby potwierdzić owe twierdzenia? Ew. sprostować "legendy lasu"? Pozdrawiam i życzę dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 10 Października 2018 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Z tyłu nie ma sztywnej osi to się "buja. Waga roweru też nie za niska. Plus za amor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi