Gość Napisano 8 Października 2018 Napisano 8 Października 2018 Hej, Przekopałem internet i ciężko coś znaleźć. Jakiej taśmy używacie do przyklejenia pancerzy do kierownicy pod owijką? Mam wrażenie że izolacyjna nie trzyma tak dobrze jak powinna. Fabrycznie była wzmacniana włóknami, znalazłem taką ale najwęższa ma 25mm więc jak dla mnie za dużo.
sebass52 Napisano 8 Października 2018 Napisano 8 Października 2018 Ja w swojej szosie (Unibike Neon) używam zwykłej izolacyjnej taśmy i trzyma się jak należy.
tadeuszwlodarczyk Napisano 8 Października 2018 Napisano 8 Października 2018 To weź materiałową taśmę izolacyjną Pesa. Ja owijałem tym, co pod ręką było. Potem i tak owijka idzie, nic nie ma prawa się luzować.
radziuGD Napisano 8 Października 2018 Napisano 8 Października 2018 Zwykła biurowa przeźroczysta tez zrobi robotę
1415chris Napisano 8 Października 2018 Napisano 8 Października 2018 Mozesz uzyc cokolwiek. Izolacyjna jest dobra. Jak masz ciasniejszy zakret pancerzy wychodzacych spod owijki, aby te nie naciagaly owijki, warto uzyc jakas wzmocniona tasme, tuz przy zakonczeniu owijki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.