Lukas_4168 Napisano 5 Października 2018 Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Witam, Potrzebuje pomocy/ pomysłu na dorobienie uchwytów do V-brake ponieważ moja rama nie posiada takowych. Hamulec tarczowy odpada bo byłem zmuszony go zdemontować. Jeśli dałoby radę to zrobić bez spawania byłoby super. Liczę na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 6 Października 2018 Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Coś takiego adapter. A dlaczego musiałeś zdemontować tarczowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_4168 Napisano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Ponieważ kupiłem sobie silnik spalinowy i w miejsce tarczy poszła zębatek. Szukałem adapterow ale znalazłem tylko do tarczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 7 Października 2018 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Daj adaptery i najlepiej podkowę, żeby się to jakoś sensownie trzymało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi