Geforce82 Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Prosze o pomoc, chciałbym kupić rower a dopiero rozpoczynam przygodę. Na obecną chwilę mam ma oku takie rowery: Cannondale trial 3 slx 4000zl grand canyon al 6.0 4500zl Czy jest ktoś w stanie doradzić czy to dobry wybór oraz który warto kupić. Byc może są jeszcze inne który warto zobaczyć Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Jaką jazdę rowerem preferujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geforce82 Napisano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Ogólnie to chce jeździć na rowerze również w zimie do pracy głównie jest to asfalt ale chce mieć też możliwość jazdy z synami w lesie. Na pewno nie zamierzam skakać. Na obecną chwilę prędkość utrzymuje średnio na poziomie 25km/h na 26 calowych kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geforce82 Napisano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Teraz jeszcze byłem oglądać ROWER CUBE 204100 ACID i już zupełnie nie wiem co wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 4 Października 2018 Udostępnij Napisano 4 Października 2018 16 godzin temu, Geforce82 napisał: Na obecną chwilę prędkość utrzymuje średnio na poziomie 25km/h na 26 calowych kołach. Utrzymujesz taką prędkość chwilowo, masz taką średnią czy tylko czasem osiągasz? Piszesz, że dopiero zaczynasz. Na dojazdy do pracy i okazjonalny wyjazd do lasu, to ty potrzebujesz rower trekingowy, z dobrymi błotnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geforce82 Napisano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2018 25km to prędkość średnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 4 Października 2018 Udostępnij Napisano 4 Października 2018 To całkiem nieźle, jak na początkującego. Reszta, jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geforce82 Napisano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Na rowerze nie jeździłem zbyt dużo natomiast na obecną chwilę przebiegiem 3000km od lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi