olek741 Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Cześć, mam problem z Magurami MT2. Tarcza wydaje się idealnie prosta, gdy postawię rower do góry kołami nic nie ociera jest dobrze. Jak tylko stoi na kołach to od razu słychać tarcie jakby tarcza była skrzywiona. Doradzi ktoś o co może chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Października 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Sprawdziłeś zacisk koła i ułożenie koła w hakach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek741 Napisano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Tak sprawdzałem, problem rozwiązałem w ten sposób, że zauważyłem, że tarcza chodzi góra dół. Była źle przykręcona do koła stąd te tarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi