leech Napisano 3 Października 2018 Napisano 3 Października 2018 Witam, szukam jakiegoś zgrabnego sposobu zamontowania pełnego błotnika w amortyzatorze Suntour XCM. Trytki i inne opaski zaciskowe średnio mi się podobają. W amortyzatorze pod goleniami mam nakrętki między którymi mógłbym włożyć końcówkę drutu błotnika. Czy to rozsądne rozwiązanie?
tomo63 Napisano 4 Października 2018 Napisano 4 Października 2018 To nie jest rozsadne rozwiazanie, bo to nakretka trzymajaca elementy wewnatrz amortyzatora. Moze masz jakies dodatkowe miejsca mocowania na goleniach? Bez drutow raczej sie nie obejdzie.
dovectra Napisano 4 Października 2018 Napisano 4 Października 2018 Tam u góry są dwa zaślepione otwory do mocownia błotnika. Albo wstawiasz blaszkę alko kupujesz dedykowany uchwyt do Sr.
leech Napisano 4 Października 2018 Autor Napisano 4 Października 2018 Moja wersja na bank nie ma tych otworów. Dzięki Panowie za porady.
Pablo59 Napisano 4 Października 2018 Napisano 4 Października 2018 To pozostaje wyłącznie blaszana opaska z gumową wkładką ...
leech Napisano 6 Października 2018 Autor Napisano 6 Października 2018 Wyciąłem podkładkę z blachy nierdzewnej na ośkę piasty. Myślę, że to rozwiązanie się sprawdzi:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.