Roba Napisano 1 Października 2018 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Chciałbym kupić torbę na kierownicę. Niezbyt wielką, około 2-4 litry. Cena: max 200 zł. Torba na kilka podręcznych drobiazgów, miło byłoby gdyby miała mapnik czy jakąś kieszonkę na smartfona. Koniecznie szybkozłączka. Co wypatrzyłem? Ibera HB4 - wygląda nieźle, nie wiem jak z jakością. Red Cycling Products WP100 Pro II - trochę niewiadoma, bo niewiele informacji o tej torbie, choć pojawiają się informacje, że to wersja OEM MAINSTREAM MSX. TOPEAK COMPACT HANDLE BAR BAG - najmniejsza, nie ma mapnika, ale umieszczam ją w zestawieniu, bo ma w zestawie adapter do montażu np. uchytu na telefon czy mapnika. Na koniec Ortlieb Ultimate 6 Classic - jedyna wada tej torby, to znacznie przekraczająca budżet cena. Myślę, że wyboru dokonałbym spośród tych modeli, chyba, że ktoś zaproponuje coś ciekawego. Ale przede wszystkim prosiłbym o pomoc w wyborze umieszczając uwagi i opinie z praktycznego użytkowania w/w toreb. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 1 Października 2018 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Nie ma się co zastanawiać, tylko ORTLIEB. Teraz przeceny są, idzie ją kupić za 240-250 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.