Kamilardo Napisano 30 Września 2018 Napisano 30 Września 2018 Jest to mój pierwszy post na tym forum tak więc chciałem się najpierw przywitać Mam do was pytanie. Planuję kupić pierwszą szosę i przeglądałem juz parę modeli oraz mierzyłem w sklepach rowerowych i zastanawiam się nad paroma modelami . Mój budżet to 3000 zł. Modele które mnie interesują to Author Aura 33, Merida Scultura 200, Giant Contend 1. Dwa pierwsze modele są w rozmiarze 52, a Giant jest 54 czyli rozmiar M niestety mniejszego nigdzie nie znalazłem. Mój wzrost to 173 cm. Jak już wcześniej wspomniałem będzie to pierwsza szosa. Nie mam zamiaru się ścigać, a nawet gdyby to parę sekund więcej czy mniej nie zrobi różnicy. Bardziej zależy mi na komfortowej jeździe. Chciałem was prosić o pomoc w wyborze dobrego roweru, a może polecicie coś innego niż te podane prze zemnie?
Mod Team durnykot Napisano 30 Września 2018 Mod Team Napisano 30 Września 2018 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.