pudlo02 Napisano 28 Września 2018 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Witam, mam zamiar sprzedać rower, w którym mam zainstalowany amortyzator 66 VF2 LT. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji ile kosztuje sam amortyzator, ma ktoś może informację na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 28 Września 2018 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Piotrze... O ile się nie mylę to amortyzator bodajże z okolic 2006 roku i chyba tylko wtedy go robili - krótka seria. Czego oczekujesz jako odpowiedzi, zadając pytanie na temat 12 letniego używanego amortyzatora co do stanu którego wiedzę masz w zasadzie tylko Ty? Żebyś nie został z niczym - 10 lat temu używany w IDEALNYM stanie wart był jakieś 250-300 dolarów... ale to było 10 lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudlo02 Napisano 28 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Faktycznie, mało konkretów podałem. Jestem drugim właścicielem roweru, jak i amortyzatora. Amor w stanie dobrym, bez rys ani zniekształceń, jedynie naklejka 'bomber' trochę odchodzi na początku. Serwisowany, z powymienianymi uszczelkami i olejem. Nie piszczy, nie cieknie. Dzięki za podanie przybliżonej ceny, nawet te 10 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi