Davo_13 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Cześć mam na imię Dawid. Od sierpnia strasznie zajawiłem się rowerami, wyciągnąłem swój stary rower z szopy i zacząłem uczyć się sztuczek i bardziej agresywnej jazdy. Wiele się nauczyłem przez te dwa miesiące, i teraz wiem że mój aktualny sprzęt nie wystarcza. Oba amortyzatory strasznie skrzypią, a dodatkowo są ciężkie i mało wydajne. Z góry dziękuję !!! link do zrzutki : https://zrzutka.pl/snxj97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Nie no, to jest już jakaś parodia. Pomijam już fakt samej zrzutki, czyli prawie żebractwa, ale oczekujesz że ktoś odda kasę tobie, 13 latkowi sądząc po nicku i który jeździ dwa miesiące. No zatrważający okres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davo_13 Napisano 27 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2018 4 minuty temu, Piter233 napisał: Nie no, to jest już jakaś parodia. Pomijam już fakt samej zrzutki, czyli prawie żebractwa, ale oczekujesz że ktoś odda kasę tobie, 13 latkowi sądząc po nicku i który jeździ dwa miesiące. No zatrważający okres. Piotrek jak nie chcesz to nie wpłacaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 28 Września 2018 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Lepiej żebrać niż zabrać się do pracy. Brak słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sthEn Napisano 28 Września 2018 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Wpłaciłem 5 tysi! Miłego pimpowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Dlaczego celem jest zebranie 3 tysięcy? To cena nowego roweru, a nowe zawieszenie do tego roweru na pewno kosztuje znacznie mniej. Jakaś kalkulacja kosztów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 30 Września 2018 Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Na tym portalu, oprócz dobroczynności, widzę również zbiórki zupełnie dorosłych ludzi, facetów którzy w sile wieku produkcyjnego żebrzą o kwoty typu 5-10 tysięcy na swoje przyjemności, biznesy, starty sportowe i pasje. Dorosły facet tak robi? Chłopak taki dostał przykład. Może te zbiórki powinny być lepiej moderowane, zwłaszcza że niektóre dobroczynne akcje okazują się pomysłem oszustów na biznes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi