Skocz do zawartości

[Trenażer] proszę o pomoc

DonKichot42

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kupiłem wysyłkowo wahoo kickr core, trenażer przyszedł wczoraj, niestety nie jestem pewien czy jest nowy czy z jakiegoś zwrotu, fakt że wydawał się zapakowany fabrycznie, ale w miejscu mocowania kasety jest wyraźny ślad, na jednej z zebatek był obciążony. 

Ślad jest tylko jak by z jednej zebatki. 

Są 2 możliwości, ktoś to wyprobował i może zwrócił bo wadliwe albo producent zostawił ślad przy przykręcaniu lub testowaniu sprzętu. 

Trochę mnie to stresuje bo jestem teraz tydzień poza domem i go nie przetestuję, a to sporo kasy jak by był ze zwrotu. 

Kupował ktoś nowy trenażer i wie może czy mogą być ślady na mocowaniu kasety? 

Z góry dziękuję za odpowiedź 

A od kogo to kupiles ? na najwkeszym polskim portalu aukcyjnym sa np ludzie sprzedjacy rzeczy ktore byly ze zwrotów, wystawiaja towary czasem wadliwe, czasem wrecz zuzyte czy uszkodzone nawet nie sprawdzając stanu. I maja b. szeroki asortyment, od butow przez smart zegarki go dmuchanych ponotów. ;-)

Smutne jest to że być może czesc tych przedmiotów przejmują nielegalnie, np zdaje się, że zegarki znanej firmy powinny zostać zutylizowane, bo sa ze zwrotów, a jednak są odsprzedawane dalej, ktos poleruje w nich np czukniki pulsu optyczne ... i zaruje.

osobiście znam jeden przypadek firmy, z zachodu, ktora miala utylizować urządzeni,a które otrzymywała bezposrednio od producenta elektroniki, wszystki byłyu przeznaczone do zniszczenia, z zakazem redystrybucji, za to mieli płacone.  Oczywiście znalazł się jeden janusz biznesu, w dodatku Polak, ktory sprzedawał te urzadzenia. Niestety były znakowane, ... nie było happy endu :P skonczylo sie w kryminale.

Kupiles w sklepie czy od jakiegos magika ? Jak w sklepie to przeciez masz gwarancje itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...