emefe Napisano 26 Września 2018 Napisano 26 Września 2018 Czy możecie polecić godny zaufania serwis na południu Katowic/ też Tychy i Mikołów? Mam do podreperowania rower dla dzieciaka.
Jerry6 Napisano 26 Września 2018 Napisano 26 Września 2018 Rowery Kosowski Imielin. Nie wiem czy Ci pasuje lokalizacja bo jest trochę bardziej na wschód.
emefe Napisano 26 Września 2018 Autor Napisano 26 Września 2018 Dzięki. Mam do naprawy/wymiany Revoshifty, gdze prawy kręci się (z trudem) tylko od 1-4. Nie potrafię ocenić jak same przerzutki. Ile maks mogą za to skasować?
Pietern Napisano 26 Września 2018 Napisano 26 Września 2018 Na Jankego jest sklep i tam gościu robił tez serwis. Nie wiem czy dobrze, ale kilka lat temu mu dobrze z oczu patrzało. ;D Drugi jest na Kuźnickiej, to kompletne zadupie na Panewnikach. Serwis nazywa się INDE. Gadałem z chwilę z właścicielem, ale jak próbował mnie podbierać na mycie łańcucha w myjce ultradźwiękowej, to odpuściłem. Z drugiej strony zobacz cenę manetki w necie. Najprościej i najtaniej wymienić samemu.
Quell Napisano 26 Września 2018 Napisano 26 Września 2018 Zagadaj z chłopakami z extreme bike w siemianowicach,kilku znajomych robiło u nich rowery,raczej zadowoleni.
emefe Napisano 26 Września 2018 Autor Napisano 26 Września 2018 38 minut temu, Pietern napisał: ... Z drugiej strony zobacz cenę manetki w necie. Najprościej i najtaniej wymienić samemu. Ja, ino trza umić.
TheJW Napisano 26 Września 2018 Napisano 26 Września 2018 Manetka (RevoShift 7) + montaż + regulacja przerzutki to koszt maksymalnie 100 zł [ja u siebie bym tyle policzył, a jesteśmy jednym z droższych (i najlepszych ) serwisów w Warszawie i okolicach]. To zależy oczywiście od ceny samej manetki, ale ta nie powinna w sklepie stacjonarnym być droższa niż 40 zł (i taką też cenę przyjąłem w swoim wyliczeniu).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.