ekarolna84 Napisano 21 Września 2018 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Cześć. Czy znajdzie się ktoś chętny aby rzucić okiem na poniższą specyfikację i pomoże wycenić ten rower? Rama aluminiowa 19" / waga roweru: 15kgWidelec SR-SUNTOUR NEX SF-13 amortyzowanyKierownica AMOEBA HB-M210 580mm 25,4mm Mostek AMOEBA BORLA ST-M310 1-1/8" 60mm 10st Chwyty kierownicy Velo Gel skręcane 129mm czarno-białeRogi Ritchey Comp Logic 102mm czarne matowe Sztyca ZOOM aluminiowaSiodło VADER anatomicznePedały FP aluminiowePrzerzutka przednia SHIMANO ALIVIO FD-M412Przerzutka tylna SHIMANO ALIVIO RDM-430Hamulce SACCON V-brake aluminiowyKaseta/wolnobieg SHIMANO ALIVIO HG-41 (NOWA)Łańcuch SHIMANO ALIVIO HG-40 (NOWY)Korba SHIMANO FCM-311 ramiona 175mmSuport NECO na łożyskach maszynowychObręcze KANDS MAXX aluminiowe wzmacniane dwukomorowePiasty JOY TECH kasetowe aluminiowe na szybko-zamykaczeOpony Smart Sam Performance 28, dual, drut, 50EPI (stan bieżnika bardzo dobry)Klocki hamulcowe ABS-3CC Przebieg: ~ 4000kmRower był średnio eksploatowany. Przez 5 lat przejechał ok 4000 km. Tylko w sezonie wiosenno-letnim. Nigdy nie jeździł zimą. W stosunku do modelu oryginalnego wymieniłem w nim cały kokpit, opony, klocki hamulcowe. Ostatni przegląd rower przechodził przed sezonem 2018 podczas którego wymieniono łańcuch oraz kasetę, na których do dnia dzisiejszego przejechałem jedynie ok. 500 km.Rower jest w pełni sprawny. Posiada normalne oznaki użytkowania oraz przetarcia lakieru na widelcu od linek hamulcowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 21 Września 2018 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Wszystko co będzie powyżej połowy ceny , to według mnie będzie dobrą ceną , ale może być problem i z taka kwotą. Teraz to kiepski czas na sprzedaż roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi