ekarolna84 Napisano 21 Września 2018 Napisano 21 Września 2018 Cześć. Czy znajdzie się ktoś chętny aby rzucić okiem na poniższą specyfikację i pomoże wycenić ten rower? Rama aluminiowa 19" / waga roweru: 15kgWidelec SR-SUNTOUR NEX SF-13 amortyzowanyKierownica AMOEBA HB-M210 580mm 25,4mm Mostek AMOEBA BORLA ST-M310 1-1/8" 60mm 10st Chwyty kierownicy Velo Gel skręcane 129mm czarno-białeRogi Ritchey Comp Logic 102mm czarne matowe Sztyca ZOOM aluminiowaSiodło VADER anatomicznePedały FP aluminiowePrzerzutka przednia SHIMANO ALIVIO FD-M412Przerzutka tylna SHIMANO ALIVIO RDM-430Hamulce SACCON V-brake aluminiowyKaseta/wolnobieg SHIMANO ALIVIO HG-41 (NOWA)Łańcuch SHIMANO ALIVIO HG-40 (NOWY)Korba SHIMANO FCM-311 ramiona 175mmSuport NECO na łożyskach maszynowychObręcze KANDS MAXX aluminiowe wzmacniane dwukomorowePiasty JOY TECH kasetowe aluminiowe na szybko-zamykaczeOpony Smart Sam Performance 28, dual, drut, 50EPI (stan bieżnika bardzo dobry)Klocki hamulcowe ABS-3CC Przebieg: ~ 4000kmRower był średnio eksploatowany. Przez 5 lat przejechał ok 4000 km. Tylko w sezonie wiosenno-letnim. Nigdy nie jeździł zimą. W stosunku do modelu oryginalnego wymieniłem w nim cały kokpit, opony, klocki hamulcowe. Ostatni przegląd rower przechodził przed sezonem 2018 podczas którego wymieniono łańcuch oraz kasetę, na których do dnia dzisiejszego przejechałem jedynie ok. 500 km.Rower jest w pełni sprawny. Posiada normalne oznaki użytkowania oraz przetarcia lakieru na widelcu od linek hamulcowych. Cytuj
Tatanka Napisano 21 Września 2018 Napisano 21 Września 2018 Wszystko co będzie powyżej połowy ceny , to według mnie będzie dobrą ceną , ale może być problem i z taka kwotą. Teraz to kiepski czas na sprzedaż roweru. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi