daro77 Napisano 21 Września 2018 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Zastanawiam się nad sprzedażą mojego oczka w głowie i zakupem czegoś bardziej pod miasto. Rower kupiłem w Ski-Teamie za coś ok 6,5-7k - mam papiery. Stan roweru określam jako dobry - osprzęt i bardzo dobry - rama. Rower kupiłem w Skiteamie (mam papiery) za coś ok 7tys. Przez pierwsze 2 lata zrobiłem ok 3-4tys, potem rower sobie stał na strychu aż do tych wakacji kiedy to znowu zacząłem jeździć. Przerwę miałem ze względów rodzinnych (2 małych dzieci) więc nie było jak jeździć, a teraz bardziej potrzebuję jakieś roweru bardziej typu cross. Kuba bardzo zadbany, bardzo o niego dbam Jak myślicie ile mogę dziś za niego dostać. Specyfikacja 100% jak w dniu zakupu (nawet opony) Rama bez żadnej ryski. Rozmiar 21'' Jak będzie ktoś zainteresowany to mogę porobić foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi