wojtunio Napisano 20 Września 2018 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Cześć Mam nadzieję, że zbytnio nie zawracam głowy. Wczoraj pytałem o opinie w temacie rozmiaru dla wstępnej zachcianki, czyli Cube Acid 19". Jak to bywa, poczytałem, podrążyłem i plany uległy zmianie. W podobnej cenie (ok 4 tys.) znalazłem Rose Count Solo 1 lub 2 (tu trochę droższy) - minus, dostępny jedynie w roz. M Porównałem wymiary do tego na czym jeżdżę obecnie, czyli Cube Curve Pro: tak przedstawia się geometria Rose Count Solo, roz. M: Mój wzrost to 182/183 cm, przekrok 82/83cm. Z cyferek, które widzę i porównuje wychodzi, że chyba powinien podejść... no właśnie chyba... bo specjalistą nie jestem i dlatego zwracam się z prośbą o waszą opinie. Co myślicie o tych modelach i rozmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suley Napisano 22 Września 2018 Udostępnij Napisano 22 Września 2018 Mam identyczne wymiary i jezdze na Silverback Sola w rozmiarze M ktory rowniez ma gorna rure 605 i podsiodlowke 450. Przy dlugosci nogi 83cm mam jeszcze zapas na sztycy i przekrok tez jest super. Cube sa z reguly bardziej kwadratowe przez co rama musi byc wysoka zeby byla dobra na dlugosc a z krotka noga czuje sie jak na kobyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtunio Napisano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Dzięki za opinie Suley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi