steve69 Napisano 20 Września 2018 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Witam. Pytanie do mieszkańców stolicy: w którym warszawskim sklepie jest największy wybór rowerów szosowych marki TREK? -- Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 20 Września 2018 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Wiem, że mają : Skleprowerowy, Absolutbike, Mybike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 20 Września 2018 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Kiedyś (dawno nie byłem) to był taki sklep na Ken'ie już nie pamiętam nazwy - tam było jakoś więcej treków zawsze. Może dalej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 20 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2018 AIRBIKE ? -- Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Sprawdź : http://axel.waw.pl/ - sklep nieduży powierzchniowo, ale pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 20 Września 2018 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 W Skleprowerowy.pl był test Trek, szukaj w innych, bo sklepy mające Treka dostają pewnie po kolei rowery aby ludzie mogli pojeździć. Jak byłem na teście to były Domane SLR i Emonda ale nie pamiętam który model, w każdym razie jeden człowiek miał ją z Di2. Sporo ludzi porezerwowało szosówki , wszystkie były zajęte a finalnie było nas 4 osoby + prowadzący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.