chrzanik29 Napisano 19 Września 2018 Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Witam. Czytam to forum od dluższego czasu i dzięki niemu kupilem mój ostatni rower giant roam1disc. Ale niestety ostatnio spotkalismy sie w jednym punkcie z samochodem i nietrudno przewidzieć skutki. Tak wiec mam dylemat, w giancie uszkodzone jest koło, widelec i rama. Chcialbym kupic rame accent furious bądź cx one i złożyć gravela. Tylko pytanie czy to ma sens czy przerzutki, hamulce, korba bedą pasowały do tych ram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 19 Września 2018 Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Najważniejsze pytanie to jak masz niby zamiar pożenić to co masz z barankiem i klamkomanetkami szosowymi Do tego zobacz sobie ceny takich gratów. IMHO jak chcesz gravela to kup gotowego, a to co zostało z Roama rozbierz na części i sprzedaj poszczególne podzespoły, to co uszkodzone na złom. Generalnie obecnie składanie jakiegokolwiek roweru jest delikatnie mówiąc średnio opłacalne. To zabawa dla raczej zaawansowanego użytkownika, który na 101% wie czego chce i nie zdzierży niczego innego, ma wiedzę, zaplecze i stos drobniejszych elementów w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrzanik29 Napisano 19 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Hmm dzięki. Tak tez myslałem ale leżąc i sie zrastając zacząłem kombinowac bo szkoda mi części z gianta bo mało zużyte. No nic poczytam troche o cx one bo tylko takim funduszem dysponuje i pewnie go wezmę. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi