hitmanag Napisano 15 Września 2018 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Witam. Posiadam manię natręctw w postaci zbierania prospektów aut osobowych. Jeśli ktoś posiada stare zalegające, nawet te z Prlu to proszę o info, dogadamy się. Lub może pracuje w jakimś salonie samochodowym , jeździ za granicę. Proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
becia87 Napisano 4 Października 2018 Udostępnij Napisano 4 Października 2018 fajne zajęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmanag Napisano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Dla mnie to hobby. Bardzo to lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmanag Napisano 13 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Ponawiam temat. Zapraszam do kontaktu osoby mogące pomóc w moim hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmanag Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Ponawiam. Znajdzie się ktoś na forum z dostępem do nowych katalogów lub posiada starsze? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuxi Napisano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Mam tego całą masę. Zbierałem za dzieciaka. Ale nie myślałem o pozbyciu się tego, wiesz, sentyment... Chyba będę musiał to skatalogować, to chociaż się pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmanag Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Masz jakieś podwójne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.