stu22nt Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Witam czy ten smar nada się do amorka? Mam magnezowe dolne golenie i ważne żeby nie zawierał litu. Czy może mi ktoś powiedzieć czy nie zatrze amora i będzie dobrze pracował. Bosch Superfit 100 Proszę o szybką odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 14 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Do jakiego amorka i na jakie części? Godzinę temu, stu22nt napisał: Czy może mi ktoś powiedzieć czy nie zatrze amora i będzie dobrze pracował. Patrząc na jego specyfikację cieżko jednoznacznie odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu22nt Napisano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2018 10 minut temu, durnykot napisał: Do jakiego amorka i na jakie części? Patrząc na jego specyfikację cieżko jednoznacznie odpowiedzieć. Na ślizgi,uszczelki i spreżynę negatywna w suntour epicon 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Możesz spróbować. Jak będzie tępo chodził to trzeba będzie go wymyć i zastosować coś dedykowanego. Smary stosowane fabrycznie są bardzo niskiej lepkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu22nt Napisano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Ale litu nie zawiera? I amora nie zatrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Września 2018 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Mogę ci podesłać próbkę mojego nowego smaru który przeznaczam do amorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi