Patix1337 Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Witam, Mam pytanie jeżeli rozmiary rękawiczek rowerowych są w takich granicach: M - 21-22 cm obwodu dłoni L - 23-24 cm obw dłoni Jeżeli mam 22cm obwodu dłoni to lepiej zakupić rozmiar M czy L? Są to dosyć drogie rękawiczki więc boje się że będą za jakiś czas za małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 14 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Rękawiczki się trochę rozciągną więc ja bym brał M. Pod warunkiem, że da się założyć. Rozmiarówka rozmiarówce nierówna. Jak możesz zwrócić to bierz mniejsze. 2 godziny temu, Patix1337 napisał: boje się że będą za jakiś czas za małe. Jaki czas? Ręka rośnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Jak mają to być rękawiczki z długimi palcami, to ja bym brał większe. Kupiłem kiedyś takie w sam raz w trakcie mierzenia w sklepie, podczas jazdy na rowerze okazało się, że palce są jednak ściśnięte, co nie jest przyjemne. Niestety rękawiczki nie rozbiły się za bardzo w trakcie użytkowania. Jeżeli z krótkimi palcami, to jest mniejszy problem i jest szansa, że mniejsze będą ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.