epon Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Szukam torby mocowanej na ramie, z miejscem na telefon (musie pomieścić 6 cali) z dobrym mocowaniem tak żeby nie przechylała się na boki. Znalazłem taką https://www.tectake.pl/torba-rowerowa-z-zawieszka-na-rame-roweru-na-smartfony-800203#401611 czy ktoś może miał lub ma taką lub może ktoś mi polecić coś innego, z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Z wyglądu mam identyczną ale kosztowała o wiel mniej. Ale mój telefon ma wymiary 147.00 x 73.00 x 13.00 mm Ogólnie to juz druga moja taka torba, ale też lekko się przeciera od strony kierownicy, ale na 2- 3 lata mozę styknie, apotem sie wymieni. Nie pamietam dokładnie ale moja nie kosztowała chyba więcej niż 30 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Taką samą dostałem kiedyś w prezencie. Niestety nie sprawdziła się bo zajmuje za dużo miejsca w przestrzeni pomiędzy kierownicą a siodełkiem. Przy zsiadaniu torba i moje krocze były w konflikcie. Sprawdza się na damskiej ramie żony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epon Napisano 13 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Znalazłem jeszcze coś takiego https://allegro.pl/uchwyt-rowerowy-na-telefon-sakwa-pokrowiec-torba-i6812658551.html?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Aactive&bi_c=Y2FtcGFpZ24ANzQwNTcxMAAxMjU2MTIA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=29c120c4-e44b-4d36-bb91-769d89ab38ef @michuuu też się właśnie zastanawiam czy nie zajmowała by za dużo miejsca, ale tego bez przymiarki się nie dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil29 Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 11 godzin temu, epon napisał: Znalazłem jeszcze coś takiego https://allegro.pl/uchwyt-rowerowy-na-telefon-sakwa-pokrowiec-torba-i6812658551.html?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Aactive&bi_c=Y2FtcGFpZ24ANzQwNTcxMAAxMjU2MTIA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=29c120c4-e44b-4d36-bb91-769d89ab38ef @michuuu też się właśnie zastanawiam czy nie zajmowała by za dużo miejsca, ale tego bez przymiarki się nie dowiem Mam taką samą. Sprawdza się, pojemna. Bez problemu wejdą jeszcze tam okularki jakieś batoniki i inne drobne przedmioty. Nie ma większego problemu przy schodzeniu z roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epon Napisano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2018 @fil29 dzięki, a telefon nie grzeje Ci się za bardzo w niej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil29 Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 W upalne dni faktycznie nagrzewa się trochę ale nie ma tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epon Napisano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2018 dzięki za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Ja raz testowałem w 30 C i jeszcze z nawigacją, ledwo telefon w rękę mogłem wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil29 Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Sama nawigacja nieźle potrafi rozgrzać telefon a przy kumulacji z upałem to nie ma się co dziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epon Napisano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Aktualnie mam coś takiego https://www.centrumrowerowe.pl/pokrowiec-topeak-smartphone-drybag-pd8094/ Jest fajne ale chce właśnie raz na jakiś czas na dłuższą trasę wrzucić dodatkową torbę żeby nie brać plecaka (zawsze jakiś dodatkowy żel czy baton będzie gdzie upchnąć). W każdym razie trochę to moje upośledziłem i pozbawiłem wodoszczelności poprzez zrobienie kilku otworów, ale inaczej telefon łapał taką temperaturę w upały że bałem się że się roztopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnx3000 Napisano 11 Października 2018 Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Podłączę się. Rozleciała mi się torba podsiodłowa akurat, gdy szukałem jakiegoś uchwytu na telefon. Pytanie czy taka torba z alle wytrzyma codzienne wożenie cięższych rzeczy, jak zestaw kluczy, dętka, kamizelka? Na zdjęciach wygląda to mało stabilnie... Czy takie z aukcji powyżej faktycznie są solidniejsze od tych "tanich", przed którymi straszą w tej samej aukcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.