85justine Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Witam jak w temacie czy te kraje polecacie na rower(bezpiecznie jezdzic samemu i fajne rejony) a i dobre w miare rowery a nie jakis "sh*t" jak na przyklad na Korfu w Sidari ;-) bede polowac na last minute i rozwazam te kraje//wyspy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Byłem na Zakynthos w tym roku i mają dobre rowery, ale ceny za te lepsze też są mega... nawet elektryki mają czy Fat Bike Szpeca. Szosa karbon to 50euro, tyle co Quad 400cc... Najlepiej do zwiedzania to wziąć auto na 2 pary i tyle, sporo taniej wyjdzie niż sensowny rower. Rejs dookoła wyspy też warto zaliczyć statkiem. A na Zakhyntos widoki są przepiękne. Bierz sobie coś od Xenos Hotels(Commadore, Admiral, Capitan) za 2000zł wyrwiesz All Inclusive, robią drinki jakie chcesz i masz naprawdę 3 fajne posiłki z lodami, owocami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
85justine Napisano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2018 5 godzin temu, phoe napisał: Byłem na Zakynthos w tym roku i mają dobre rowery, ale ceny za te lepsze też są mega... nawet elektryki mają czy Fat Bike Szpeca. Szosa karbon to 50euro, tyle co Quad 400cc... Najlepiej do zwiedzania to wziąć auto na 2 pary i tyle, sporo taniej wyjdzie niż sensowny rower. Rejs dookoła wyspy też warto zaliczyć statkiem. A na Zakhyntos widoki są przepiękne. Bierz sobie coś od Xenos Hotels(Commadore, Admiral, Capitan) za 2000zł wyrwiesz All Inclusive, robią drinki jakie chcesz i masz naprawdę 3 fajne posiłki z lodami, owocami itp. dzieki ja niestety nie jem wielu rzeczy i cięzko z dwoma parami,bo jade sama.. nie mogę jesc mleka jego pochodnych jak i wielu innych, stąd też problem gdzie jechać, chyba najlepiej w hotel z nietolerancjami)takie coś na kanarach znalazłam,ale nikt ze znajomych sie nie zdecydował bo urlopów nie mają itp. cena za rower jak za zboże!:) dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Na zakintosie zapłaciłem za auto 30. Ale teraz usunęła się skała na plaży wraku i jest niedostępna na razie. Na miejscu proponuję biuro podróży zante polska firma godna polecenia wiedzą kiedy i jak przewieźć wokół wyspy żeby było atrakcyjnie a to jest bardzo ważne. Na kofu też są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 No zawaliła się w czwartek, tydzień wcześniej tam byłem. Co do biura, to w greckich masz taniej, a płyniesz tym samym statkiem i taka sama trasa/program, przewodnik też mówi w języku polskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.