Waza Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Przypadkiem znalazłem ten filmik, i nie mogłem się oprzeć żeby się nim podzielić: https://www.youtube.com/watch?v=MPOPDaYbOWU&feature=share Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Fajne. I prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Nie jeden facet ma mniejsze jaja od tych kobiet (a już na pewno każdy piłkarz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Na dodatek zrobiony przez naszych rodaków tutaj behind the scenes : #mtbgirls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freak78 Napisano 16 Września 2018 Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Witam, oj tak, muszę to potwierdzić, dziewczyny na rowerach są zawsze fajne, a na wyścigach szosowych jeżdżą i to jeszcze jak, na lokalnych szosowych ogórkach niejedna robiła mnie jak chciała, choć niestety muszę przyznać, że nawet na naszych lokalnych ogórkach naszych fajnych kobiet ciągle jest przymało... I want more! More! More! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.