Dawid69 Napisano 13 Września 2018 Napisano 13 Września 2018 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i nie ogarniam czy już ktoś z użytkowników pisał o podobnych rzeczach. Mam rower na ramię Kross level a3 rozmiar L z amorem Marzocchi bomber xc600 tst2 o skoku 140. Chciałbym kupić amortyzator Fox Racing Shox 32 Głosy SC jednak on występuje w wersji tapered a ja potrzebuję ahead bo taką mam ramę. Czy występują takie stery by to spasować do mojego roweru czy trzeba wymienić rurę sterową w amortyzatorze z tapereda na aheda?
Dokumosa Napisano 13 Września 2018 Napisano 13 Września 2018 Zaraz będzie wątek usunięty ze względu na brak klamrowego nazewnictwa... Są odpowiednie stery np. cane creek (wystarczy sam dół koszt ~140zł) mają to w piwnicarowerowa i cyklomania. Trzeba się wcześniej upewnić czy w główce ramy jest odpowiednio dużo miejsca na rurę.
Mod Team sznib Napisano 13 Września 2018 Mod Team Napisano 13 Września 2018 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.