darek2313 Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Kto wie jak zdemontować samą dźwignię przy klamce Tektro Draco ? Czy tylko wystarczy wybić bolec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Takie coś jak google istnieje... https://www.tektro.com/suport-video.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek2313 Napisano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Tylko tego tam akurat nie ma a ja potrzebuję zdemontować dźwignię bo ułamałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Są filmiki w necie jak zdemontować dźwignię, wystarczy poszukać na YT albo forach.Ale skoro Ci się nie chce to tkwij na forum dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madcry21 Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Biesz766 to po cholerę się wypowiadasz? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madcry21 Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Biesz766 xD Ty jesteś zdrowy na umyśle? Napisałeś typowi żeby szukał na FORACH co właśnie robi i jednocześnie go za to zje*ałeś? Sam szukałem w google tego samego i wiesz co? Znalazłem tylko jakiegoś kasztana, który palnął taki farmazon żeby tylko się wypowiedzieć xD Edytowane 9 Czerwca 2021 przez madcry21 literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi