Jurek63 Napisano 26 Kwietnia 2024 Napisano 26 Kwietnia 2024 32 minuty temu, Mentos napisał: ^^^ No właśnie. A spryskali złośliwie czy przypadkowo, bo nie wiem, np. to był ich napęd odrzutowy 🙃 A jakie to ma znaczenie? Cholera wie. Jestem starszym człowiekiem, dość tolerancyjnym, ale ta hołota mnie zdenerwowała. @itr, masz rację z tą ideologią. Powinno się tępić każde przegięcie. 1 Cytuj
Greg1 Napisano 29 Kwietnia 2024 Napisano 29 Kwietnia 2024 Wy tu chwilę wcześniej o butelkach po małpkach pisaliście a tu się majówkowe promocje w Lidlach i Biedrach rozpoczęły 2 1 Cytuj
Mentos Napisano 29 Kwietnia 2024 Napisano 29 Kwietnia 2024 Żeby choć jakaś Holba albo insza IPK'a najlepiej z kaucją, a tu chłam taki jak reklamy. 1 Cytuj
zekker Napisano 29 Kwietnia 2024 Napisano 29 Kwietnia 2024 A może to nie śmieciarze, a ktoś szedł z towarem ale się potknął o ten konar i wyłożył jak długi? 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Kwietnia 2024 Mod Team Napisano 29 Kwietnia 2024 ...a jak już leżał, to pomyślał : "walne se kilka, coś mi sie za te silno wole należy" - tyle, że zazwyczaj jest na odwrót... 3 Cytuj
Maciorra Napisano 3 Maja 2024 Napisano 3 Maja 2024 Pies zaczął kuleć na jedną nogę, pralka cieknie, w gravelu przerzutka po wielu przygodach w końcu wkręciła się w koło ginąc przy tym spektakularnie i niszcząc dwie szprychy, a w MTB coś wczoraj zaczęło cykać jak opętane. A Wam jak mija majówka? 1 Cytuj
wojtbike Napisano 3 Maja 2024 Napisano 3 Maja 2024 2 godziny temu, Maciorra napisał: Pies zaczął kuleć na jedną nogę, pralka cieknie, w gravelu przerzutka po wielu przygodach w końcu wkręciła się w koło ginąc przy tym spektakularnie i niszcząc dwie szprychy, a w MTB coś wczoraj zaczęło cykać jak opętane. A Wam jak mija majówka? Też mi wczoraj cykał suport na trasie 130km, myślałem że nerwicy dostanę. Niby takie cykanie, a potrafi tak wkurzyć, że głowa mała. Całe szczęcie, że po jakimś czasie ustało, ale suport i tak będzie miał serwis. Oby tylko do końca majówki to cykanie nie wróciło, bo na razie nie mam klucza żeby go wykręcić. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Maja 2024 Mod Team Napisano 3 Maja 2024 5 godzin temu, Sobek82 napisał: Komary 🫠 Mi ciśnienie podniosły "angielki" w lesie... 1 2 Cytuj
urmom Napisano 3 Maja 2024 Napisano 3 Maja 2024 W dniu 29.04.2024 o 09:29, Greg1 napisał: Wy tu chwilę wcześniej o butelkach po małpkach pisaliście a tu się majówkowe promocje w Lidlach i Biedrach rozpoczęły Tak kraj promuje alkoholizm🤣 @ komary to ciul. Najgorsze to są te zaje. kleszcze roznoszące syf 2 Cytuj
MiroPL Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 Mnie zresztą denerwują pseudo rowerzyści, którzy jak tylko widzą kogoś na MTB/szosie czy innym trochę lepszym sprzęcie załącza im się "kogut" i chcą dorównać. Wczoraj miałem takiego debila, który jechał na rowerze miejskim wypożyczonym z rodziną/znajomymi i na ścieżce rowerowej gdy ustawiłem się jako pierwszy i zapaliło się zielone on stwierdził, że ruszy za mną dynamicznie. Ja od razu nie miałem ochoty się ścigać z osłem i zjechałem na bok akurat stacja benzynowa, a on też. Śmiech żony/kochanki/dziewczyny był równie tak samo żałosny co ten pseudo sportowiec. Jak jeździłem na szosie miałem to samo, że zawsze ktoś na swoim "składaczku" siadał na koło. Jednego tak przeciągnąłem kiedyś z 300 metrów to szybko odpuścił. Cytuj
Brombosz Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 Cytat Mnie zresztą denerwują pseudo rowerzyści, którzy jak tylko widzą kogoś na MTB/szosie czy innym trochę lepszym sprzęcie załącza im się "kogut" i chcą dorównać. No ale... Cytat Jednego tak przeciągnąłem kiedyś z 300 metrów to szybko odpuścił. ...wszyscy to robią. Cytuj
girek Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 1 godzinę temu, MiroPL napisał: Mnie zresztą denerwują pseudo rowerzyści, którzy jak tylko widzą kogoś na MTB/szosie czy innym trochę lepszym sprzęcie załącza im się "kogut" i chcą dorównać. Wczoraj miałem takiego debila, który jechał na rowerze miejskim wypożyczonym z rodziną/znajomymi i na ścieżce rowerowej gdy ustawiłem się jako pierwszy i zapaliło się zielone on stwierdził, że ruszy za mną dynamicznie. Ja od razu nie miałem ochoty się ścigać z osłem i zjechałem na bok akurat stacja benzynowa, a on też. Śmiech żony/kochanki/dziewczyny był równie tak samo żałosny co ten pseudo sportowiec. Jak jeździłem na szosie miałem to samo, że zawsze ktoś na swoim "składaczku" siadał na koło. Jednego tak przeciągnąłem kiedyś z 300 metrów to szybko odpuścił. Chłopie, weź głęboki oddech, przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i zastanów się czy chciałbyś to napisać jeszcze raz. Jakiś ziomek chciał się (być może) z Tobą pościgać i to jest powód żeby nazywać go "debilem", "osłem" i "żałosnym pseudo sportowcem"? 4 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 5 Maja 2024 Mod Team Napisano 5 Maja 2024 Jadę sobie wyznaczonym szlakiem turystycznym, a tu takie cuś: 2 Cytuj
KNKS Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 (edytowane) @MiroPL ... śmiesznie by było jakby cię objechał, gdybyś nie zdążył zjechać na stację 😅 2 godziny temu, MiroPL napisał: Jak jeździłem na szosie miałem to samo, że zawsze ktoś na swoim "składaczku" siadał na koło. Jednego tak przeciągnąłem kiedyś z 300 metrów to szybko odpuścił. Całe szczęście, że już nie jeździsz... Tytułowanie innych mianem "osłów" i "debili" nie jest dobrze widziane wśród cywilizowanych sportowców. Wśród frustratów i innych "zakompleksionych" , już jak najbardziej 😁 Edytowane 5 Maja 2024 przez KNKS 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 Kolejny Jasiu odrzutowiec któremu przy prędkości warp odcina krew do mózgu? 🫠 Cytuj
MiroPL Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, girek napisał: Chłopie, weź głęboki oddech, przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i zastanów się czy chciałbyś to napisać jeszcze raz. Jakiś ziomek chciał się (być może) z Tobą pościgać i to jest powód żeby nazywać go "debilem", "osłem" i "żałosnym pseudo sportowcem"? Czy to byłeś Ty? Na przyszłość proponuję niech się odpowiednio ubierze, bo sugerujesz, że miałem ścigać się z typem, który był bez kasku, na ścieżce rowerowej i na wypożyczonym rowerze miejskim i pewnie po piwku sądząc po entuzjazmie jego kobiety? Tak, taka osoba jest debilem i zdania nie zmienię. Jak ma taki zapał rowerowy i rywalizacja takiej osoby to drugie imię to zapraszam na trening i może się wykazać. Ps. Wysyp zakompleksionych Januszy widzę uraził temat. Gońcie dalej normalnych rowerzystów na swoich roweruch po piwku. To trochę taki piesek co chce złapać za nogawkę. Edytowane 5 Maja 2024 przez MiroPL Cytuj
KNKS Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 (edytowane) Godzinę temu, MiroPL napisał: (...) niech się odpowiednio ubierze, bo sugerujesz, że miałem ścigać się z typem, który był bez kasku, na ścieżce rowerowej i na wypożyczonym rowerze miejskim i pewnie po piwku sądząc po entuzjazmie jego kobiety Środki na zamiary. Pewnie na ciebie nie potrzeba nic więcej 😁 Edytowane 5 Maja 2024 przez KNKS 3 Cytuj
MiroPL Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 To obyś tylko nie musiał się tłumaczyć w sądzie jak Ci prokurator będzie stawiał zarzuty, bo taki pacjent uderzy głową w jakiś słupek i się zabiję albo nawet jeśli Ci się upiecze to żyć w świadomości, a mogłem odpuścić to może by druga osoba żyła to też słabe. Napisałem o skrajnych przypadkach ale jeśli promujemy bezpieczeństwo i kupujemy kaski po parę stówek to należy tego się trzymać, bo trochę hipokryzja. Możesz jeździć składakiem ale zakładaj ten kask chociaż i bądź trzeźwy do takich popisów tym bardziej na ścieżce rowerowej gdzie nie jesteś pępkiem świata. Cytuj
WaGiant Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 ? Mirosławie, ale o co ci chodzi ? Mogłeś jechać dalej swoim tempem . Chciałeś szybko to szybko , chciałeś wolno to twoje prawo . Inni też mogą jeździć szybko albo wolno . Przecież (spoconej) rękawice nikt w twarz ci nie rzucił . Chyba że czegoś nie zrozumiałem . Cytuj
Turysta05 Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 2 godziny temu, MiroPL napisał: .....jeśli promujemy bezpieczeństwo i kupujemy kaski po parę stówek to należy.... Co niektórzy to powinni spać w kasku, bo ego czache rozwala🥴... Cytuj
Sobek82 Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 Alert RCB- Rowerowe Całodniowe Bombardowanie.🫠 Dziś w nocy nad Mirosławem zbierają się czarne chmury, wyładowania atmosferyczne, silny wiatr i obfite opady deszczu, mogą powodować znaczne szkody, apeluje się mieszkańców o udanie się do schronów. Pozdrow'er😘 Cytuj
MiroPL Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 2 godziny temu, WaGiant napisał: ? Mirosławie, ale o co ci chodzi ? Mogłeś jechać dalej swoim tempem . Chciałeś szybko to szybko , chciałeś wolno to twoje prawo . Inni też mogą jeździć szybko albo wolno . Przecież (spoconej) rękawice nikt w twarz ci nie rzucił . Chyba że czegoś nie zrozumiałem . Bo chłop się napinał jakby brał udział w jakimś Tour de Pologne, a wyglądał jak typowy żul spod żabki. Tutaj widzę, że parę osób lubi sobie podnieść ego ścigając się z dziećmi albo pijakami. Cytuj
Sobek82 Napisano 5 Maja 2024 Napisano 5 Maja 2024 Losowe zdarzenie wynosisz do rangi zmartwychwstania naszego pana je ZUS. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi