leon7877 Napisano 26 Października 2023 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 (edytowane) No tak nie jest, ale może być tak że wiatr jest słaby, a jedziesz szybko i wtedy zawsze masz pęd powietrza w twarz. Tym bardziej na szosie, gdzie prędkość 40 i więcej to norma Edytowane 26 Października 2023 przez leon7877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 26 Października 2023 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 26 Października 2023 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 Pod górkę też zazwyczaj jest więcej niż z górki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 26 Października 2023 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 @Brombosz zdecydowanie. Jak pod górkę mam godzinę jazdy, to z górki tylko 15minut. Ale ta prawidłowość już dawno udowodnili radzieccy naukowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urmom Napisano 29 Października 2023 Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Nierówności i inne hopki DR. Kiedyś zrzygam się na kierownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 1 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2023 Podjechałem sobie dzisiaj na cmentarz rowerkiem - tak za*****stawionego samochodami miasta to w życiu nie widziałem. Z roku na rok samochodoza coraz większa, jeszcze rozumiem zimno i śnieg - ale dzisiaj była idealna pogoda na spacerek. Ten kraj jest zgubiony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 1 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2023 O widzisz jaki kontrast... Ja calutki rok na rowerze, bo auto zdarzyło mi się na amen rozbić i teraz nie ma. Mróz, śnieg, deszcz, huragan, pioruny, wszystko bez słowa znosiłem, tylko pralkę częściej włączałem i piwa więcej piłem... Ten najgorszy dzień, w którym jednak bym ten samochód chciał chociaż raz na chwilę, był wczoraj. 😕 Kiedy zastanawiając się jak na raz przenieść przez poł-kilometrowy tabun ludzi jakieś 50kg kwiatów w 4 donicach, tak żeby nie robić tego dwa razy w deszczu, musiałem jeszcze negocjować z panią sprzedawczynią czas, jaki mi daje na pozostawienie pod jej stoiskiem, mojego totalnie zbędnego w tamtym momencie roweru. I jeszcze tekst: "A bagażnika to nie ma, albo koszyk chociaż jakiś? No i do czego ten rower?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 500m z 50kg - szacun 💪 A z bagażnikiem to miała rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urmom Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 Właśnie miałam pisać, ale zawarłeś to w poście że ludziom nie chce nosić się świeczników i kwiatków. A jeszcze jak tu ze 2 bombelki i babcia to przecież nie będą bawić się w spacerki i ZTM. Na przykład moja znajoma to obskakuje groby całej rodziny dalekiej i bliskiej, więc trochę fantów by się uzbierało... Ja zdecydowanie nie mam cierpliwości do tłumów i parkingów, dlatego jak mam jeździć to albo przed/po 1 listopada, albo na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 Szlak rowerowy w Załęczańskim Parku Krajobrazowym: na końcu szybkiego acz piaszczystego zjazdu leśnicy postawili rząd betonowych słupków 🤦♂️ Dwa kilometry dalej ładnie oznakowany turystyczny szlak rowerowy rozryty maszynami od zrywki, wpadłem za szybko, gleba, od stóp po kask w błocie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 3 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2023 Leśne dziady śpieszą się przed zmianą władzy by jak najwięcej wyciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 17 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 18 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 Wolałbym minusa niż tę zgniliznę co właśnie widzę za oknem. A miało być dzisiaj długie kręcenie - zamiast tego zrobię wypad na godzinę objadę kilka ścianek w okolicy i uciekam do chałupy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 18 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 Może i minusa nie ma, ale za to pada drobny śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 Trochę napadało, nie wiem czy zdążę pojeździć nim stopnieje 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janur Napisano 18 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 nic tak nie wkurza jak dzbany na rowerach ze stroboskopem zamiast normalnej lampki skierowanym na wprost moich oczu 🤬 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 18 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 @Janur - ja wtedy podbijam swoją latarkę tak do góry, żeby im w mordy świeciło, ale tak bezczelnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janur Napisano 18 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 hehe muszę wypróbować bo posiadam 2 dość mocne Solarstorm x6 i newboler dzięki za podpowiedź wypróbuje . nie wiem skąd oni się urwali ze jeżdżą z tym stroboskopem przecież nie widać drogi jak to miga 🤷♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpinOff Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Ostatnio zobaczyłem taki znak w miejscu gdzie ścieżka rowerowa prowadzi przez parking. Nawet ciężko to skomentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Ale dlaczego? Nie jestem "miastowy", ale wydaje mi się to dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 @SpinOff bardzo profesjonalnie oznaczona ścieżka. Nie wiem czy się orientujesz co te znaki drogowe oznaczają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Co jest nie tak z ta ścieżką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bashey_pl Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 @SpinOffsądząc po znakach to ścieżka rowerowa nie prowadzi przez parking😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpinOff Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Ścieżka prowadząca przez parking to skrót myślowy. Przejeżdża się uliczką parkingową i wpada z powrotem na asfaltową ścieżkę. Taka optymalizacja, żeby zaoszczędzić miejsca i z tym nie mam problemu. Wkurza mnie natomiast znak bezwzględnego zatrzymania, tak jakby zwykłe ustąpienie pierwszeństwa wynikające z końca ścieżki rowerowej było niewystarczające. Może nie powinienem narzekać, bo jeszcze postawią tam znak zakazu ruchu rowerów i trzeba będzie iść piechotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Szukasz dziury w całym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi