Gość Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Wiecie co? Dochodzę do wniosku, że nie ma drugiej takiej grupy w Polsce, która byłaby tak zdolna do samobiczowania się co rowerzyści! Ile to wpisów o tym jak koledzy na rowerze są wszystkiemu winni - nic dziwnego, że i społeczeństwo zawsze znajduje cyklistów jako chłopców do bicia. Może nie mam tyluletniego doświadczenia, ale nigdy nic złego mnie nie spotkało ze strony drugiego rowerzysty - zamiast tego czasami powiedzą dzień dobrym albo skiną głową. Wszyscy ładnie mijają się na DDRZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 (edytowane) Przyjedź do Warszawy i przejedź KEN-em od Dolinki na Kabaty to będziesz inaczej śpiewał Albo na Bulwary Tam gdzie szuter, wydeptane ścieżki jadą już inni ludzie, jakoś to wszystko jest inaczej. Edytowane 25 Września 2019 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Warszawka jest na wschod i to wiele tlumaczy. Pozdro z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 25 Września 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No nie mów, że u Was taki ordnung, bo nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maq7 Napisano 26 Września 2019 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Z tym, że właśnie im dalej na wschód, tym robi się normalniej. Ludzie bardziej otwarci i uśmiechnięci. No i do tego co drugi "warszawiak", zameldowany poza mazowieckiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IvanDrago Napisano 26 Września 2019 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Ten wątek jest jak pisanie skarg w zakładzie karnym. Nic nie pomaga, ale jednak... pomaga. Kiedyś wśród więźniów sporo było niezrozumiałych przypadków samookaleczeń. Wprowadzono więc nieograniczony dostęp do papieru i ołówka, aby mogli pisać skargi do dyrektora. Piszą, i to podobno bardzo dużo, nie wiem co ale pewnie że łóżka twarde, zupa mało gorąca, zupa za gorąca, duży hałas, zbyt cicho itd. Pewnie nikt tego nie czyta, ale więźniowie mają poczucie, że na coś mają wpływ. Liczba samookaleczeń znacząco spadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 26 Września 2019 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 23 godziny temu, polmaj napisał: W tym problem ze głównie w weekend jest czas i lubię pośmigać w tym lasku w kolibkach ,w Gdańsku jest jeszcze spoko chory jestem jak mam przejechać przez Sopot , tam cały rok jest festiwal gwiazd Nie wiem czy masz na myśli część nadmorską czy po drugiej stronie Niepodległości ale mogę jedynie polecić dojazdy inną drogą niż nad morzem. Przeboleć Niepodległości i AK lub przebijać się lasami. Na nadmorską wbijać się w stronę Gdańska na wysokości ul. Polnej i nie na wprost, tylko odbić w prawo i następnym wjazdem na ścieżkę, trochę piachu ale dużo lepsza widoczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 26 Września 2019 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 20 godzin temu, KrissDeValnor napisał: No nie mów, że u Was taki ordnung, bo nie uwierzę Jak jeszcze jezdzilem po Poznaniu, to wkurzali mnie rolkarze, a nie rowerzysci. Ogolnie ze strony rowerzystow mnie poki co nic zlego nie spotkalo. Czesto jak mijam innego bikera co tez trenuje a nie tylko jezdzi to jest wzajemne pozdrowienie sie reka. ale to raczej na trasie, bo po miescie juz nie jezdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 27 Września 2019 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 9 godzin temu, verul napisał: Czesto jak mijam innego bikera co tez trenuje a nie tylko jezdzi to... Po czym się poznajecie, po błękitnym pocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 27 Września 2019 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Przede wszystkim po tym ze wie iz taka forma pozdrowienia istnieje. Poza tym klasycznie. Po stroju i rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 27 Września 2019 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Aha, to tak może być. Tylko ja nic z lajkry nie mam, a i tak mnie pozdrawiają (po dokonaniu inspekcji wzrokowej). Może to na skutek mania kasku i "warzywniaków"? No i, rowerek też dopasiony (nie mylić z wypasiony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 27 Września 2019 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 "Warzywniaków" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Września 2019 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Moze o kosze chodzi? Takie jak w miejskich na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 27 Września 2019 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Teraz, Sansei6 napisał: "Warzywniaków" ? Rękawiczki rowerowe, poprzez ucięte palce, kojarzą mi się z sprzedawczyniami w dawnych warzywniakach. To tam pierwszy raz widziałem taki patent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polmaj Napisano 19 Października 2019 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Celowo-potracil-autem-roweryste-n138945.html Że też takich ziemia nosi i jeszcze dają im prawo jazdy , myślał chyba że gra w GTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booby Napisano 19 Października 2019 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Za darmo pewnie nie zebrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polmaj Napisano 19 Października 2019 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Przejechał na czerwonym co widać na filmie , to powód żeby go rozjeżdżać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booby Napisano 19 Października 2019 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 (edytowane) Naprawdę myślisz że z tego powodu doszło do zdarzenia? Nie podpada Ci że rowerzysta nie zgłasza się na policje? Edytowane 20 Października 2019 przez KrissDeValnor Zmiana kontrowersyjnego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 19 Października 2019 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 I że kierowca uciekł, a pasażer został? Niezależnie od przyczyn, to i tak bandytyzm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Za takie coś to długa odsiadka się należy i dożywotnio odebrać prawo jazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Października 2019 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Co by tam rowerzysta nie na wywijał, bo moze i taki bez winy nie jest, tego nie wiemy, to kierowca chciał użyć samochodu jak narzedzia nawet do zabójstwa....kto wie, to nie zabawka, a taki konkretny atak, to jak z nożem nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polmaj Napisano 19 Października 2019 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Policja go już namierzyła po tym numerze to będzie sobie mógł co najwyżej taczkę poprowadzić i to po polnej drodze , może gdzieś tam wcześniej doszło do wymiany zdań , generalnie gość z tak zrytym beretem nie powinien mieć prawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booby Napisano 19 Października 2019 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 (edytowane) Ciekawe jak namierzą rowerzystę - aaaa czekaj. Edytowane 20 Października 2019 przez KrissDeValnor Zmiana kontrowersyjnego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polmaj Napisano 19 Października 2019 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 (edytowane) Zakładam że gdzieś tam wcześniej wywiązała się pyskówka i ci z samochodu nie mogli tego przeżyć koleś nie uciekał nie spodziewał się takiej reakcji gościa za kierownicą , jakby chciał uciekać to skręcił by w prawo między budkami i w życiu by go nie dorwali tam jest dużo zamkniętych uliczek , agresja w narodzie jest duża i powód mógł być tak głupi Edytowane 19 Października 2019 przez polmaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Teraz, polmaj napisał: powód mógł być tak głupi Kilka lat temu była sytuacja gdzie dresy z auta wrzucili rowerzystę po nadjeżdżający autobus. Gość ok. 30lat, osierocił dzieciaki. Powodem było to że zwrócił im uwagę że zawrócili w nieodpowiednim miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi