Adriankanecki Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Witam posiadam kupę lat taki rowerek mam do niego sentyment z racji tego że był to mój 1 wszy rower ja ktorym jezdzilem w ciężkim terenie i skakalem. Chciał bym go lekko doprowadzić do używalności nie drogim kosztem co byście proponowali wymienić ? https://zapodaj.net/eec3db4127a2f.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Wymień to co się zużyło. Nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriankanecki Napisano 12 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Ciężko mi znaleźć opis osprzętu jaki był w tym rowerze do wymiany jest przedni amor i wszystkie linki oraz klamka hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi