Skocz do zawartości

[rękawiczki] Elektrycznie podgrzewane rękawiczki

oalan1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam obwód dłoni 22, teoretycznie wychodziłoby dla rozmiarówki Shimano w górnej granicy M (20,3-22,9). Mierzyłem w Decathlonie L (22,9-24,8) z któregoś modelu jesiennego Shimano, były w sam raz, XL już za duże. Z tym że warto je zmierzyć w sklepie na którymś z rowerów wystawowych. Ręka trochę inaczej się układa na chwycie kierownicy (palce przesuwają się do przodu). Jak masz gdzieś w pobliżu Decathlon, to polecam przymiarkę (może nawet trafisz w dobrej cenie). Jak przez Internet, to możesz bez problemu odesłać jak nie trafisz z rozmiarem (choć ja akurat nie lubię odsyłać ).

• 1 miesiąc temu...

Ja jeżdże w takich https://www.canyon.com/pl/accessories/?category=11452#id=60751

lekko za duże, więc powietrze w środku tworzy dodatkową izolację plus zakładam bezpośrednio na dłonie cienkie rekawiczki z merynosa.

Najzimniej jeździłem przy około -15 przez 6 godzin (z lekkimi wahaniami temperatury w środku dnia) - trochę zmarzłem ale dało to radę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...