Dokumosa Napisano 12 Października 2018 Napisano 12 Października 2018 Łożyska w piaście mają za mało luzu. Trzeba ustawić nieco większy bo ściąganie zaciskiem go zmniejsza. Cytuj
mesqueun Napisano 12 Października 2018 Autor Napisano 12 Października 2018 3 godziny temu, dran2 napisał: Za mocno skręcona piasta. Ale piastę dokręcałem palcami, bo jak tylko delikatnie dociągnąłem kluczem to koło w palcach się już nie kręciło bez nakładania na rower nawet. Dokręciłem więc palcami, w rękach chodziło dobrze, jak się je leciutko zaciskiem ściągnie chodzi dobrze, a tak od 6Nm zaczyna hamować. Cytuj
dran2 Napisano 12 Października 2018 Napisano 12 Października 2018 2 godziny temu, mesqueun napisał: dokręcałem palcami Ale skontrowałeś konus z nakrętką potem kluczami normalnie? Cytuj
Dokumosa Napisano 12 Października 2018 Napisano 12 Października 2018 Przy skręcaniu piasty zostaw większy luz i z tym luzem zakontruj. Cytuj
mesqueun Napisano 13 Października 2018 Autor Napisano 13 Października 2018 Już wiem o co biega, dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi