Dokumosa Napisano 12 Października 2018 Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Łożyska w piaście mają za mało luzu. Trzeba ustawić nieco większy bo ściąganie zaciskiem go zmniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesqueun Napisano 12 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2018 3 godziny temu, dran2 napisał: Za mocno skręcona piasta. Ale piastę dokręcałem palcami, bo jak tylko delikatnie dociągnąłem kluczem to koło w palcach się już nie kręciło bez nakładania na rower nawet. Dokręciłem więc palcami, w rękach chodziło dobrze, jak się je leciutko zaciskiem ściągnie chodzi dobrze, a tak od 6Nm zaczyna hamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 12 Października 2018 Udostępnij Napisano 12 Października 2018 2 godziny temu, mesqueun napisał: dokręcałem palcami Ale skontrowałeś konus z nakrętką potem kluczami normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Października 2018 Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Przy skręcaniu piasty zostaw większy luz i z tym luzem zakontruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesqueun Napisano 13 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Już wiem o co biega, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi