fala77 Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Witam.Zakupiłem amortyzator Suntour Raidon 26".Brakuje mi śrubek przy blokadzie.Czy ktoś posiada taki amortyzator lub wie jakie śrubki będą pasowały?Chodzi mi o długość i fi.Oczywiście jak nie uzyskam żadnej odpowiedzi to będę kombinował coś metodą prób i błędów ale tych ostatnich wolał bym uniknąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 http://activia.sgl.pl/cena/czesci-zamienne-suntour/sruby-i-srubki/mechanizmow-blokady_srubka-do-przykrywki-blokady-skoku-wersji-rslo/1244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Na 99% jest to M3x16, kulista. Idź do sklepu z śrubami, dwie nierdzewne kupisz za jakieś 20 groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Mogą być min. za długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Dzięki.Za długie to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Nie będą za długie, sam takich używałem u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi