Suchy95 Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Witam, mam dylemat, na której ramię lepiej wygląda, dodaje zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Ale co na której ramie lepiej wygląda ? Lakier, amor, siodełko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Zależy jakie i czyje ramię No i wypadałoby jeszcze ustalić jak wygląda ta "która", żeby wiedzieć czy tło jest wystarczająco dobre dla tego ramienia PS Też mam dylemat - kolorystycznie ta pierwsza, a geometrycznie raczej druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Oho, kolejny co zamiast używać roweru pewnie stoi i się lansuje. Lepsza jest ta na której Tobie jeździ się lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 A może chodzi o prowadzenie przewodów? To wtedy bezapelacyjnie "wygrywa" bramka nr 2 A tak serio chociaż to nie moja bajka i można rozpocząć 1567 odcinek telenoweli, to mi przyjemniej się patrzy na GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy95 Napisano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Przewody już na swoim miejscu sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.