Dezent Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Witam. Chodzi mi o wkład do przewodu hamulcowego. Jak go bezpiecznie wcisnąć ? Wszedł do połowy i co dalej ? Nie chcę czegoś uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Powinieneś mieć w zestawie z hamulcami takie dwa żółte bloczki, z nimi jest wygodniej. Wkładasz przed w środek i wbijasz np plastikową końcówką śrubokręta. Jak nie masz tych klocków to przytrzymaj delikatnie kombinerkami ( obklej przewód taśmą żeby nie zniszczyć) i delikatnie wbijaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Mam te klocki Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi