Klonio Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Możecie polecić jakiś sprawdzony sklep internetowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moomintroll Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 goride.pl bikeopole.pl Z obydwu korzystam, cenę można targować. W drugim zakupiłem swój rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorota57 Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 https://www.rowertour.com/ https://www.centrumrowerowe.pl/ https://www.sbike.pl/ Kilkukrotnie na Allegro i nigdy nie miałem problemów z reklamowaniem np. kasku czy ostatnio w rowertour dętek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorota57 Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 7 godzin temu, moomintroll napisał: goride.pl bikeopole.pl Z obydwu korzystam, cenę można targować. W drugim zakupiłem swój rower. Porównałem ceny części które kupowałem w jednym ze sklepów podanych w linkach z cenami w sklepie podanym przez ciebie. Łańcuch SRAM PC-1051 77,90zł kaseta SRAM PG-1050 185zł może to nie to samo? Łańcuch SRAM PC- 1051 119zł kaseta SRAM PG-1050 347zł. Faktycznie, można się targować bo jest z czego urwać parę groszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moomintroll Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 2 godziny temu, dorota57 napisał: Porównałem ceny części które kupowałem w jednym ze sklepów podanych w linkach z cenami w sklepie podanym przez ciebie. Łańcuch SRAM PC-1051 77,90zł kaseta SRAM PG-1050 185zł może to nie to samo? Łańcuch SRAM PC- 1051 119zł kaseta SRAM PG-1050 347zł. Faktycznie, można się targować bo jest z czego urwać parę groszy. Kolega raczej chce kupić cały rower a nie w częściach. Porównaj te ceny bo tego dotyczy post. Nie znam sklepu, który jest instytucją charytatywną i sprzedaje produkty po kosztach, na czymś muszą zarobić. A skoro te sklepy istnieją od kilku, kilkunastu lat to znaczy, że jednak im się to opłaca. Krossa evado chyba 3.0 brat kupił z rabatem 20% od podanej ceny, która widnieje już jako obniżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorota57 Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 5 godzin temu, moomintroll napisał: Kolega raczej chce kupić cały rower a nie w częściach. Porównaj te ceny bo tego dotyczy post. Nie znam sklepu, który jest instytucją charytatywną i sprzedaje produkty po kosztach, na czymś muszą zarobić. A skoro te sklepy istnieją od kilku, kilkunastu lat to znaczy, że jednak im się to opłaca. Krossa evado chyba 3.0 brat kupił z rabatem 20% od podanej ceny, która widnieje już jako obniżka. Kolega nic o rowerze nie pisze. Czytając można pomyśleć że chodzi o rower. Ja odebrałem że chodzi o części. Tam gdzie ja kupuję części to też mają zysk, to ile kosztuje produkt finalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moomintroll Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 11 minut temu, dorota57 napisał: Kolega nic o rowerze nie pisze. Czytając można pomyśleć że chodzi o rower. Ja odebrałem że chodzi o części. Tam gdzie ja kupuję części to też mają zysk, to ile kosztuje produkt finalny? Każdy produkt kosztuje tyle ile jesteś w stanie za niego zapłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz_76 Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Witam. W jakim sklepie kupujecie części do roweru w dobrych cenach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchaczenko27 Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 www.rowertour.com goride.pl W oby dwóch zakupuję części i za każdym razem jestem zadowolony. Wszystko co zamówione się zgadza i bez niechcianych opóźnień podczas wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Kwietnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Moje ostatnie zakupy robiłem w trzech sklepach: 1. Centrumrowerowe.pl 2. Sbike.pl 3. Bikestacja.pl W każdym z tych sklepów szybka realizacja zamówienia, towar u mnie w maksymalnie 48 godzin. Z czystym sumieniem mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olesz Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Rowertour nie polecam, ostatnie moje zakupy to 3 tygodnie czekania. Wystarczy poczytać opinie na pewnym portalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 16 godzin temu, olesz napisał: Rowertour nie polecam, ostatnie moje zakupy to 3 tygodnie czekania. Ja tez nie polecam, szkoda czasu, a jeszcze jak komus sie spieszy to wogole lepiej omijac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Nie straszcie, ostatnie dwa zakupy i czas wysyłki był zgodny z informacją na stronie. Przedwczoraj złożyłem kolejne zamówienie i mam nadzieję, że i tym razem obędzie się bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 1 Maja 2020 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Ja na Rowertour nie narzekam, dobre ceny, kupowałem kilka razy; towar był zawsze na następny max 2 dzień w paczkomacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 No i jednak trafiło na mnie. Rowertour.com zamówienie złożone i opłacone 28.04 i do tej pory cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olesz Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Ja skusiłem się jeszcze raz bo w ogóle mi się nie spieszyło i tym razem wysyłka błyskawiczna, dwa dni i części były u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Paczka dotarła w poniedziałek ufff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Ostatni zakup w Bikestacji - fajnie, szybko i nawet udało się połączyć zamówienia, bo zapomniałem dodać do koszyka jednej rzeczy. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Polecanie bikestacji to igranie z ogniem, oby się na Tobie nie zemściło przy kolejnym zamówieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Zamawiałem tam pierwszy raz w życiu, bo gdzie indziej nie było tego czego szukałem. Opinie słyszałem różne, to fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Ja zamawiałem dwa razy, dwa razy towaru nie dostałem. Przez dwa tygodnie żadnej nawet żadnej informacji, że towaru nie ma/kiedy będzie, trzeba było się samemu upominać. Zaraz po @ do nich, żeby zwracali plny zamówiłem to samo z innego sklepu, towar był szybciej niż zwrot kasy z bikestacji. Za drugim razem zamówienie za pobraniem, ta sama sytuacja ale bez zamrożonych kilku stówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kliker Napisano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Witam, osobiście polecam sklep internetowy https://e-velomania.pl/ z Bydgoszczy. Z rowerów mają u siebie głównie Treka, Bontragera i Gianta. Poza tym sporo marek akcesoriów i odzieży. Zrobiłem u nich kilka zakupów i jak dotąd nie miałem żadnych problemów. Miła i szybka obsługa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.