mindcontrol Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Czy będzie dobra do śmigania po lasach i asfalcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Te opony są bardzo, bardzo dobre. Jeżdżę już na drugim komplecie, tym razem zwijanych. Mimo że staram się mocno odchudzać rower to założyłem RK, mimo że są ciężkie i spokojnie da się znaleźć opony lżejsze o 300g na komplecie. Naprawdę polecam, nawet na bardzo niskim ciśnieniu "idą" niesamowicie. Niskie ciśnienie u mnie znaczy 1.4 Bar. PS: Dodaj klamry w temacie bo zaraz będzie w śmietniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mindcontrol Napisano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Jestem tu nowy więc nie wiem o co chodzi z klamrami,ale fakt po zmianie z Schwalbe Smart Sam czuję różnicę,do tego to 2,2 cala i na ciśnieniu 2,5 także też mogę polecić,ciekawe co inni o nich sądzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 8 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.