MD11 Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 (edytowane) Wygląda obiecująco, tylko że to Cannondale, więc będzie drogo. 1800 EUR za 105 to byłoby 7800 PLN. https://www.cannondale.com/en/International/Bike/ProductDetail?Id=bd5fdd80-6585-4d93-8380-2351f893d6c1&parentid=undefined https://www.bikeradar.com/road/news/article/2019-cannondale-topstone-52871/ Edytowane 7 Września 2018 przez MD11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2018 A Eskera 6 widziałeś ? PS Sorry za lekki OT - możesz zgłosić, to się wytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD11 Napisano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Jak dla mnie nie ma problemu - od tego jest forum, żeby dyskutować i porównywać rowery dostępne na rynku. W sumie mogłem założyć temat ogólnie o gravelach. Eskera widziałem. Nowa 105 z hamulcami hydraulicznymi za 6000 PLN to na pewno niezła propozycja, ale krzywa górna rura i kształt tylnego trójkąta dyskwalifikują ten rower w moich oczach. Mocowanie tylnej osi też nie wygląda najlepiej - wyraźnie widać, że rama jest taka jak w tańszych modelach, tylko ma przykręcone odpowiednie mocowanie, ale to już szczegół. Ten Cannondale też nie jest idealny - linka tylnej przerzutki nie idzie na całej długości w pancerzu i ma zwężaną rurę podsiodłową. Widzę, że ma otwory na myk-myka - ciekawe, czy pomyśleli o zaślepkach kiedy nie jest zamontowany. Po zastanowieniu i tak go nie kupię, bo będzie za drogi, ale wygląda całkiem elegancko w porównaniu do konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Widzę inny problem. Te opony dodają pewnej elegancji do modeli w takim kolorze. Ale one prędzej czy później się wymieni i zostanie czarny nieciekawy klocek jakich ostatnio pełno. To obręcze powinny być kolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negator Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Kwestia gustu, ja np. nie znoszę kolorowych rowerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 20 Września 2018 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Topstone ma ramę optycznie bardzo podobną do Synapse Dysk 2018. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Przyznaję się bez bicia, że nawet nie oglądałem , ale wrzucam : https://www.youtube.com/watch?v=hXiJ8G6aPZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi