Gość cepelia Napisano 6 Września 2018 Napisano 6 Września 2018 Cześć Mam obecnie taki napęd (2x10): Przerzutka przednia: SHIMANO Deore M618 Przerzutka tylna: SHIMANO Deore M610, Shadow+ Łańcuch: KMC X10 Mechanizm korbowy: SHIMANO FC-M627, 36/22T Srodek suportu: SHIMANO BB-MT500, Press Fit Kaseta: SHIMANO HG50, 11-36T, 10rz. A chciałbym wymienić go na XT Di2 2x11, i teraz moje pytanie co muszę koniecznie wymienić (oczywiście poza przerzutkami i ich sterowaniem). Dokładniej chodzi mi o to czy, mogę zostawić kasetę, łańcuch i korbę i zamontować tylko przerzutki ?? a później w następnym "rzucie" zmienić kasetę i łańcuch (czy korba którą mam będzie pasować do kasety z jedenastoma blatami) ?? Pozdrawiam
Mod Team sznib Napisano 6 Września 2018 Mod Team Napisano 6 Września 2018 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.