Nash Napisano 24 Stycznia 2021 Autor Napisano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Siemka, kurcze dawno to było. Jeżdżę w nich od tamtego czasu i jedyne na co mogę ponarzekać to na wkładkę. Wkładka zbudowana jest na zasadzie folii bąbelkowej co jest dobre, ale jak wyciągam stopy z butów to wkładki wychodzą razem ze stopami i potem muszę je na nowo układać. (Wkładka jest od spodu sliska) Wiem, problemy 3go świata, ale powaznie tylko to mnie wkurza. Rozmiarówka jest jak dla mnie dobra. Mam stopę 42 i kupiłem but 42 i pasuje. Z wyborem nie bedziesz miał problemu. Na stronce jest czytelny tutorial jak mierzyć stopę i jest tabela w której wybierasz według rozmiaru wkładki. Edytowane 24 Stycznia 2021 przez Nash Cytuj
DamiCat Napisano 24 Stycznia 2021 Napisano 24 Stycznia 2021 Dzięki, że się odezwałeś. Super, że jesteś zadowolony, w takim razie jednak zdecyduje się na nie, zamiast Northwave Arctic. Fakt, wkładka nie powinna wychodzi, ale oby mi palce nie marzły, resztę przeżyję:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi