commo1967 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Witam Kupię całą grupę jak w tytule. Nową ew z małym przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 A ultegry 6600 nie chcesz? Mam wszystko oprócz korby, zestaw 3x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
commo1967 Napisano 5 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Chcieć, a móc ... Wybrałem S lub T ze w/g na cenę, aż tak zapalonym kolarzem szosowym nie jestem chyba że U w cenie jednych z dwóch wymienionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Witaj mam nową całą Sorę R3000 najnowszą pisz na bbbestbikerowery@gmail.com w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123pla Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 @rafalek940 Ta grupa SORA o której wspominałeś na giełdzie to tylko komplet na sprzedaż czy pojedyńczo też ? Co dokładnie w niej jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Ja mam manetki, kasetę, przednią przerzutkę, kasetę + łancuch shimano Ultegra 6600 jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123pla Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 @Markus34 z tego co masz to bym jedynie klamki i ewentualnie p.przod (jaka obejma?) potrzebował ale z tego co pamiętam to jak lewa jest 3s to nie idzie jej jakby co na 2s ustawić nie mam p.tył i zastanawiam sie czy nie zmienic obecnej korby 3s na 2s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
commo1967 Napisano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2018 rafalek940 dał dobrą $$, ale udało mi się znaleźć lepszą. Tak czy owak dziękuję za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Mam klamki sora 3500 (3x9) do tego przerzutka przednia + tylna i kaseta z łańcuchem 12-25. pisz pw. Niski przebieg ściągnięte z tribana 520. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 W dniu 8.09.2018 o 11:26, 123pla napisał: @Markus34 z tego co masz to bym jedynie klamki i ewentualnie p.przod (jaka obejma?) potrzebował ale z tego co pamiętam to jak lewa jest 3s to nie idzie jej jakby co na 2s ustawić nie mam p.tył i zastanawiam sie czy nie zmienic obecnej korby 3s na 2s No to jak chcesz ja mam klamki 3x10, przerzutka ma obejmę 31.8... ja to miałem u siebie z korbą 3 rzędową ale i z tą sama korbą tylko w konfiguracji 2 rzędowej 52-39 i szło to wyregulować. Jak jesteś zainteresowany to jakiegoś maila podaj, zdjęcia CI podeślę i będziemy działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi