raco Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Hej, planuje kupić tribana 500 https://www.decathlon.pl/rower-szosowy-triban-500-id_8379069.html i mam pytanie czy jest sens dopłacić do https://www.decathlon.pl/rower-szosowy-triban-520-id_8377757.html 520 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozda Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Jest. Masz Sorę z linkami pod owijką torbę na Hollowtech2 a nie kwadrat i demontowalny hak przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raco Napisano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Dzięki, a może mi ktoś podpowiedzieć jaki rozmiar brać ? Jestem idealnie po środku tego co pokazuje Decathlonowa tabela, tak że mam dylemat czy brać M czy L. Co lepiej - większa czy mniejsza - zależy mi na wygodniej pozycji. Niestety nie mam jak się do niego przymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argi Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Naprawdę warto dopłacić. Osprzęt Shimano vs. Microshift, porządna korba i inne mniejsze zalety. Generalnie bezpieczniej jest brać mniejszy rozmiar, bo łatwiej to później skorygować długością mostka i kierownicą. ale nie siodełkiem, jak niektórzy bluźniercy tu sugerują Jeżeli chcesz się trochę "doktoryzować" w temacie, poczytaj sobie o proporcjach ciała. Jeżeli z lektury wyjdzie Ci, że masz raczej krótkie nogi - weź L, jeżeli długie - weź M Tribany 520 mają łagodną geometrię, jedną z najbardziej wygodnych na rynku, więc dramatu nie będzie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raco Napisano 5 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2018 dziękuję za infomrację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.