artoist Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Dzień dobry Szukam wysokiej jakości kasku na szosę, kilkanaście postów niżej jest podobny topic ale tyczący bardziej kasków pod MTB. Zdaję sobie sprawę, że najlepiej byłoby przymierzyć ale w mojej najbliższej okolicy nie znalazłem ani jednego sklepu z pasującym kaskiem... najlepsze co znalazłem to UVEX 58-62 ale wchodził na głowę z mocno wyczuwalnym oporem (a chyba ma wchodzić gładko?). Może przyczyną jest bardziej kulisty niż elipsowaty kształt mojej dyni :):) Nie potrzebuję daszków itp, mam okulary liczę głównie na jakość oraz komfort użytkowania. Kwota tak do 1000 zł. Bardzo proszę o propozycję /mogą być też obcojęzyczne sklepy/, jeżeli znacie stacjonarki ze sporym wyborem na odcinku Kraków-Katowice-Wrocław też bardzo proszę. Pozdr. a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Za 400zł masz Bontrager Starvos z MIPSem. XL występuje tylko w kolorze czarnym ale ja się już z tym pogodziłem że innego koloru nie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.